loading...
پایگاه تخصصی و فرهنگی مذهبی مهدویت
آخرین ارسال های انجمن
مژگان فیض اللهی بازدید : 173 دوشنبه 29 خرداد 1391 نظرات (0)

                                                                                (بسم الله الرحمن الرحیم)

 

                                                              ايدئولوژي شيطاني (2)

 

سحر و جادو

سحر و جادو ميراث قوم بني اسرائيل است كه در طول قرنها آن را در ميان مردم ترويج ميكرده اند. قرآن كريم ريشه سحر و جادو در ميان اين قوم را به زمان حضرت سليمان بازگردانده و دو منشا اصلي براي آن بيان ميفرمايد. نخست اينكه گروهي از مردم با افرادي از جنها كه در تسخير حضرت سليمان بودند، ارتباط برقرار كرده و با كفر ورزيدن به قدرت خداوند، سحر و جادو را از اجنه آموختند و از تعاليم آنها پيروي كردند.(1) پس از آن سحر و جادو در زندگي مردم مشكلاتي را ايجاد كرد و خداوند با فرستادن دو فرشته در بابل به نام هاروت و ماروت راه هاي باطل كردن سحر را به مردم آموخت ولي مردم از آن دو فرشته چيزهايي را فراگرفتند كه برايشان فايده اي نداشت، بلكه زيان بار بود.(2) در واقع در راستاي همان تعاليم شيطاني و تبعيت از شياطين دانشي را كه بر فرشته ها نازل شده بود، فراگرفتند.(3)
به طور كلي نيروهاي ساحرانه سه نوع كاركرد دارند: يكم، جابجايي و تصرف در اجرام چنانكه وقتي حضرت سليمان خواستند تخت بلقيس را حاضر كنند، يكي از جنها كه در تسخير ايشان بود، گفت كه پيش از آنكه از جاي خود بلند شوي و بايستي آن را بياورم.(4) دوم، احاطه و تصرف در افكار، كه شامل آگاهي از فكر ديگران، انتقال افكار خود به آنها و نيز تغيير تصوير ذهني آنها ميشود. همانطور كه ساحران فرعون توانستند با ايجاد تصوير ذهني و تخيل در مردم نمايش خود را اجرا كنند. «يخَيلُ إِلَيهِ مِنْ سِحْرِهِمْ انها تسعي». سوم، دگرگوني و تصرفات عاطفي در ديگران نظير ايجاد شادي، غم، آرامش، اضطراب، عشق و نفرت. در ماجراي هاروت و ماروت فرشته هاييكه در بابل فرود آمدند، يكي از كارهايي كه مردم از آنها آموختند، ايجاد نفرت و جدايي ميان زن و مرد بود. «فَيتَعَلَمُونَ مِنْهُما ما يفَرِقُونَ بِهِ بَينَ الْمَرْءِ وَ زَوْجِهِ».

 

 

گروه انترنتی دشت آرزوها

 

 

برای مطالعه بیشتر به ادامه مطلب بروید.......

مژگان فیض اللهی بازدید : 113 دوشنبه 29 خرداد 1391 نظرات (0)

                                                               (بسم الله الرحمن الرحیم)

 

                                               عقاید و تاریخچه گروههای شیطان پرستی

 

اصولاً به يك سلسله آداب و رسوم و قوانيني كه در راستاي اهداف خاصي باشد دين گفته مي‌شود و بالطبع تمامي گروههايي كه نام دين بر خود دارند براي پيشبرد اهداف خود از يك سلسله دستورالعملهايي كه توسط بانيان آن دين وضع شده، پيروي مي‌كنند. ديني همچون شيطان پرستي نيز كه در طول ساليان متمادي پيرواني از اقوام و گروههاي مختلف داشته اعمال و مراسم در راستاي اهداف شيطان دارد و داراي فرقه‌ها و گروههاي متنوعي است كه بسته به شرايط مكاني و نژادي از آداب و رسوم و قوانين متنوعي نيز برخوردار مي­باشند كه در ذيل به اختصار به نمونه‌هايي از آنها اشاره خواهيم كرد.
شيطان پرستان را مي‌توان به عناوين مختلف بسته به اعتقاداتشان تقسيم بندي كرد:[1]
الف) شيطان پرستي شرقي (ديني)
ب) شيطان پرستي غربي: اينها نيز به چندين فرقه تقسيم مي­شوند.
1. شيطان پرستان ديني: اين نوع از شيطان پرستان خدايانشان را از اديان قديمي مصر باستان و بسياري از الهه‌هاي باستاني بين النهريني و بعضا از الهه‌هاي رومي و يوناني (به عنوان مثال مارس ـ خداي جنگ) اقتباس كرده‌اند. كه در مشرق زمين فعال مي‌‌باشند.

2. شيطان پرستان فلسفي يا لاويي: اين نوع از شيطان پرستي بر مبناي فلسفه آنتوآن شزاندر لاوي كه در كتاب «انجيل شيطان» و ديگر آثارش آمده است، تأسيس شده است....

 

برای مطالعه بیشتر به ادامه مطلب بروید......

مژگان فیض اللهی بازدید : 317 یکشنبه 28 خرداد 1391 نظرات (0)

با اين كه مدتي است گروه‌هاي تحقيقاتي در حوزه و دانشگاه نسبت به ورود و فعاليت جنبش‌هاي فكري مخرب مانند شيطان‌پرستي به ايران هشدار داده‌اند،  آثار و نمادهاي آنان براحتي در حال افزايش است و تاسف‌انگيزتر اين كه بسياري از جوانان ناآگاهانه و ناخواسته به تبعيت از مرام فكري شيطان‌پرستان مي‌پردازند.

ستاره صبح يا پنتاگرام، صليب وارونه ، صليب شكسته يا چرخ خورشيد، سربز، عدد 666 ، خفاش، ماسك حيوانات درنده، برهنه‌پوشي و ... از جمله نمادهايي هستند كه اين روزها با رنگ‌ها و شكل‌هاي جذابي به عنوان نگين انگشتر، گردنبند، دستبند، پيراهن، شلوار، كفش، ساعت و ... مشتريان جوان را به سوي خود جذب مي‌كنند.

شايد حتي توليدكننده ايراني اين وسايل و پوشاك هم نداند كه معني و مفهوم اين نمادها چيست و به دليل تاكيد بيش از حد بر زيبايي ظاهر محصولات و البته تقليد از نمادهاي غربي، استفاده از آنها در بازار تزئينات و پوشاك ايران در حال افزايش است و متاسفانه هنوز اطلاع‌رساني دقيقي نسبت به اين نمادها در جامعه وجود ندارد.

شيطان‌پرستي يعني پرستش شيطان!

شيطان‌پرستي ياsqtanism تنها به معني ساده پرستش و عبادت شيطان نيست، بلكه خود فلسفه‌اي فكري محسوب مي‌شود كه تاريخ خاص خود را دارد. به اعتقاد كارشناسان، شيطان‌‌پرستي نخستين بار در انگلستان به وجود آمد و اين هم به دليل وفور جادوگران در اين كشور بوده است. امروز شيطان‌پرستان معتقدند كه شيطان در طبيعت هر انساني وجود دارد كه بايد با لذت‌هاي جسمي و جنسي آن را به كمال رساند.

اسماعيل شفيعي سروستاني، محقق مي‌گويد: بشر امروز 400 سال است كه به شيطان‌پرستي روي آورده و علت آن هم خستگي از ازدحام تكنولوژي، غيبت آموزه‌هاي ديني، تجربه پايان‌تاريخ غرب و به صدا درآمدن زنگ دين و معنويت است.......

 

 

برای مطالعه بیشتر به ادامه مطلب بروید.....

omid21 بازدید : 127 جمعه 26 خرداد 1391 نظرات (0)

Image Hosted by Free Photo Hosting at http://www.iranxm.com/

 

 

پرسش و پاسخ هایی که برای آگاهی بیشتر جالب است بدانید ...

 

 

برای خواندن آنها به ادامه مطلب مراجعه کنید 

 

(توضیح اینکه تمامی مطالب مربوطه از سایت جوادالائمه برداشت شده که این سایت مربوط به مسجد باب الحوائج شهر قدس میباشد وتمامی مسئولیت این متون مربوط به این شبکه و صاحب آن است ...)

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 220
  • کل نظرات : 38
  • افراد آنلاین : 3
  • تعداد اعضا : 19
  • آی پی امروز : 17
  • آی پی دیروز : 4
  • بازدید امروز : 19
  • باردید دیروز : 28
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 2
  • بازدید هفته : 54
  • بازدید ماه : 47
  • بازدید سال : 1,113
  • بازدید کلی : 78,380